ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη στα Bριλήσσια για να της κλέψουν την τσάντα

Επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη στα Bριλήσσια για να της κλέψουν την τσάντα

Οι δράστες την πέταξαν στο οδόστρωμα την ηλικιωμένη όταν προσπάθησε να αντισταθεί κι αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο…

Η εγκληματικότητα καλπάζει στα Βριλήσσια. Θύμα αδίστακτων κακοποιών έπεσε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στην οδό Θράκης.

Η ηλικιωμένη περπατούσε αμέριμνη στην οδό Θράκης όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι την πλησίασαν με σκοπό να τις αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί αλλά οι δράστες την πέταξαν στο οδόστρωμα και της απέσπασαν τελικά την τσάντα. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση και δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης και να οδηγηθούν στην ταυτότητα των δραστών. Μάλιστα κινούνται σε όλα τα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής, αναζητώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να δουν έαν η μηχανή έχει καταγραφεί και στη συνέχεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες που επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τη γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.