ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη 48χρονος στις Σέρρες γιατί διατηρούσε «οπλοστάσιο»- Ισχυρίστηκε ότι είναι οικογενειακά κειμήλια (φωτο)

Συνελήφθη 48χρονος στις Σέρρες γιατί διατηρούσε «οπλοστάσιο»- Ισχυρίστηκε ότι είναι οικογενειακά κειμήλια (φωτο)

Ένας 48χρονος άνδρας από την Μαυροθάλλασα των Σερρών, συνελήφθη από τις αρχές καθώς είχε μεταξύ άλλων πολεμικά όπλα, πιστόλια, πάνω από 2.500 φυσίγγια, γεμιστήρες φυσιγγίων και χειροβομβίδες.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος παγοπώλης έκρυβε στο σπίτι του ένα οπλοπολυβόλο με δύο γεμιστήρες, δύο πολεμικά τουφέκια, τρία πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, μία κυνηγετική καραμπίνα, 2.554 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 122 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 4 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 9 μολύβδινα σφαιρίδια, βραδύκαυστο φιτίλι μήκους 37 εκατοστών, 14 κάλυκες και 6 φωτοβολίδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο εξοπλισμός που κατασχέθηκε θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ισχυρίζεται ότι τα όπλα και τα πυρομαχικά αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, ότι είναι αχρησιμοποίητα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ότι δεν σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.