ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι πρόσφυγες που βρέθηκαν ανοιχτά της Πύλου

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι πρόσφυγες που βρέθηκαν ανοιχτά της Πύλου

Με το φορτηγό πλοίο “Sea Champion” θα μεταφερθούν οι 104 μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε σκάφος 54 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζας κοντά στη Μεθώνη.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το μεσημέρι κάποιος από τους επιβαίνοντες είχε καλέσει σε βοήθεια μέσω του OLYMPIA RADIO αναφέροντας ότι το σκάφος έχει υποστεί μηχανική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ στο σημείο βρέθηκαν πέντε παραπλέοντα πλοία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο προορισμός του σκάφους και από πού είχε ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.