ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μύκονος: Λεία ενός εκατομμυρίου «άρπαξαν» κλέφτες από βίλα-Στόχος γυναίκα επιχειρηματίας

Μύκονος: Λεία ενός εκατομμυρίου «άρπαξαν» κλέφτες από βίλα-Στόχος γυναίκα επιχειρηματίας

Μια υπόθεση κλοπής προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές στο νησί των Ανέμων.

Η κλοπή σημειώθηκε προ τριών ημερών σε ενοικιαζόμενη βίλα στην περιοχή Πουλί της του νησιού όπου διέμενε μία επιχειρηματίας από την Βενεζουέλα που ασχολείται με επενδύσεις σε ακίνητα. Η γυναίκα είχε φτάσει με ένα ακόμη άτομο στη Μύκονο για να παραστούν σε γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στη βίλα μετά τα μεσάνυχτα και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή η αξία των οποίων ξεπερνά το ένα εκατομμύριο.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες οι οποίο προ μερικών εβδομάδων είχαν οργανώσει διάρρηξη σε κατοικία Έλληνα ιδιώτη. Μάλιστα τους αστυνομικούς έχει εντυπωσιάσει ότι οι δράστες λαμβάνουν εντυπωσιακά μέτρα για να μην αφήνουν ίχνη (νάιλον σακούλες στα παπούτσια τους, γάντια κ.λπ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αρπαγή των χρημάτων και των τιμαλφών από την βίλα όπου διέμενε η επιχειρηματιάς αποτελεί ρεκόρ-ως προς το ύψος της λείας – στο κοσμικό κυκλαδίτικο νησί, μετά από την κλοπή περίπου 800.000 ευρώ που είχε καταγραφεί πέρσι στο σπίτι που διέμενε ο παλιός σταρ του NBA Ρόνι Σεικέλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.