ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καβάλα: Συνελήφθησαν 2 αδέρφια για διακίνηση χασίς σε Αλβανία – Καβάλα – Δράμα

Καβάλα: Συνελήφθησαν 2 αδέρφια για διακίνηση χασίς σε Αλβανία – Καβάλα – Δράμα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε χασίς σε Αλβανία, Καβάλα και Δράμα. Αρχηγός και υπαρχηγός ήταν δυο αδέλφια ηλικίας 32 και 23 χρόνων…

Μετά από πολύμηνες έρευνες και μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας έβαλαν τέλος στις εισαγωγές χασίς που έκανε από τα τέλη Απριλίου από την Αλβανία ένα οργανωμένο κύκλωμα, το οποίο «πλημμύριζε» με ναρκωτικά τους νομούς Καβάλας και Δράμας.

Αρχηγός και υπαρχηγός της σπείρας ήταν δυο αδέλφια ηλικίας 32 και 23 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με άλλους πέντε ομοεθνείς τους ηλικίας 21 ως 33 χρόνων και έναν 21χρονο Έλληνα. Άλλοι τέσσερις Αλβανοί συνεργοί τους ηλικίας 27, 35, 38 και 44 χρόνων έχουν ταυτοποιηθεί και από αυτούς ο 27χρονος και ο 44χρονος είναι ήδη κρατούμενοι σε φυλακή της χώρας.

Στην εξάρθρωση του κυκλώματος βοήθησε η σύλληψη ενός 44χρονου μέλους του στις 18 Ιουνίου με 31 κιλά και 853 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», ενώ προέκυψε και η εμπλοκή ενός 38χρονου. Ο 32χρονος αρχηγός ερχόταν σε επαφή με τον «ομόλογό» του σε αντίστοιχο κύκλωμα στην Αλβανία και οργάνωνε την προμήθεια ναρκωτικών, τα οποία ο 23χρονος αδελφός του έκρυβε σε «καβάντζες» στην δασική περιοχή του Ορφανίου Καβάλας και τα διέθετε στους συνεργούς τους για να τα διακινήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας και Δράμας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του σταθμού Ορφανίου βρήκαν στις κρυψώνες και τα σπίτια των δραστών επτά κιλά και 274,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 1.550 ευρώ και δέκα κινητά. Σε βάρος των μελών του κυκλώματος σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.