ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προσγείωση στην Σκιάθο με θέα από το πιλοτήριο (βίντεο)

Προσγείωση στην Σκιάθο με θέα από το πιλοτήριο (βίντεο)

Το διάσημο αεροδρόμιο του Άγιου Μαρτίνου έχει ένα μικρό αδερφάκι που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σε όσους φίλους της αεροπορίας σας πέφτει μακρυά η Καραϊβική, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Σκιάθο και να απολαύσετε από την παραλία προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων, ενώ βρίσκεστε κυριολεκτικά δίπλα ή μέσα στο νερό.

Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η παρατήρηση αεροσκαφών από το έδαφος, δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των επιβατών ενός αεροπλάνου που προσεγγίζει το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, ακόμα περισσότερο με τη θέα από το πιλοτήριο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε…

Η προσγείωση

Η προσέγγιση προς τον «Άγιο Μαρτίνο» της Ελλάδας ξεκινάει, η Σκιάθος σε πρώτο πλάνο και η Σκόπελος στο φόντο. Τα δύο νησιά, σε συνδυασμό με κάποια μικρά καταπράσινα νησάκια τριγύρω, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Όσο το αεροπλάνο πλησιάζει χάνοντας ύψος, η κάμερα επικεντρώνεται στο ανυπέρβλητο αεροδρόμιο. Την ώρα της προσγείωσης, παρατηρήστε αρκετούς «συνάδελφους» φίλους της αεροπορίας, που βρίσκονται στην παραλία και παρακολουθούν το μοναδικό θέαμα.

Απολαύστε το κι εσείς από τη θέση του συγκυβερνήτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.