ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με ποτά-«μπόμπες» στη Ζάκυνθο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με ποτά-«μπόμπες» στη Ζάκυνθο

Η Οικονομική Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει δώδεκα τόνους με αλκοολούχα ποτά στη Ζάκυνθο.

Το τεράστιο κύκλωμα με τα δύο παράνομα παρασκευαστήρια ποτών εντοπίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Δυτική Αττική, όμως, αναδείχθηκε και η εμπλοκή δύο ποτοποιείων της πρωτεύουσας και στην βορειοανατολική Αττική. Ωστόσο, μεγάλο μέρος, είχαν σκοπό να το «σπρώξουν», πού αλλού; Στη Ζάκυνθο και όχι μόνο!

Δύο εβδομάδες μετά το άγριο φονικό του αμερικανού τουρίστα στο νησί, η Ζάκυνθος τραβά ξανά τα φώτα αρνητικής δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Βήμα, το κύκλωμα εισαγωγής λαθραίου οινοπνεύματος προερχόταν από την Βουλγαρία και παρασκεύαζε ποτά αγνώστου σύνθεσης.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τουλάχιστον είκοσι άτομα, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Ελληνες και άτομα από τις βαλκανικές χώρες.

Οι διαφυγόντες δασμοί από την λαθραία διακίνηση, λαθραίου οινοπνεύματος, υπολογίζονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κύκλωμα τροφοδοτούσε και την Κρήτη κι άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.