ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέλλα: Ζευγάρι πωλούσε αμφίβολης ποιότητας λάδι

Πέλλα: Ζευγάρι πωλούσε αμφίβολης ποιότητας λάδι

Συνελήφθησαν από την αστυνομία…

Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ένα ζετγάρι Ελλήνων σε περιοχή της Πέλλας, αποκάλυψε ότι διέθεταν παράνομα προς πώληση μεγάλη ποσότητα λαδιού αμφίβολης ποιότητας.

Κατά την έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών 60 δοχεία με συνολικά 300 λίτρα λαδιού για το οποίο ο 44χρονος οδηγός και η 43χρονη συνεπιβάτιδα δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά που να πιστοποιούν ότι ήταν ελαιόλαδο, όπως το πλάσσαραν. Ακόμη, το ζευγάρι δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια για να διενεργεί πλανόδιο εμπόριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δυο συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Έδεσσας, όπου ελήφθη δείγμα του κατασχεμένου λαδιού για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να διαπιστωθεί αν η κατανάλωσή του είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Έδεσσας άσκησε στο ζευγάρι δίωξη για απάτη και για παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.