ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες αποκαλύψεις για το κακοποιημένο μωρό στην Πάτρα: Χτυπημένο στο μάτι πριν από 2 μήνες

Νέες αποκαλύψεις για το κακοποιημένο μωρό στην Πάτρα: Χτυπημένο στο μάτι πριν από 2 μήνες

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για το κακοποιημένο μωρό, μόλις 7 μηνών, στην Πάτρα. Οι νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον περασμένο Μάιο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το μωράκι είχε χτυπηθεί στο μάτι, από τους τσιγγάνους γονείς του.

Οι Αρχές ανέλαβαν τις έρευνες, τα συμπεράσματα των οποίων απέδειξαν ότι η καταγγελία είχε βάση και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη και στον Εισαγγελέα.

Μετά το πρόσφατο περιστατικό, η δικογραφία ανασύρεται και συσχετίζεται.

Σοκ και αποτροπιασμός στο πανελλήνιο από την ιστορία

Η 27χρονη μητέρα και ο 18χρονος πατέρας του παιδιού έχουν συλληφθεί και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οι γονείς κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οικογενειακής βίας.

Οι γονείς κατά τη μεταφορά τους στα δικαστήρια της Πάτρας

Οι ίδιοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τα χτυπήματα στο 7 μηνών κοριτσάκι τα προκάλεσε το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφάκι του, καθώς και ότι τα εγκαύματα δεν είναι από τσιγάρο, αλλά από καυτό γάλα που έχυσε πάνω στο βρέφος το αδελφάκι του.

Όπως είπαν, όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν τραυματισμένο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο, οπότε και οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα ρίξουν φως στο τι προκάλεσε τα κατάγματα και τα εγκαύματα στο μωρό.

Το μωράκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Η τύχη του επτά μηνών κοριτσιού θα αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές, που πιθανότατα θα αφαιρέσουν την επιμέλεια από τους γονείς. Ίσως, μάλιστα, τους αφαιρεθεί και η επιμέλεια του μεγαλύτερου παιδιού τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (Κυριακή) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άντρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες tempo24.news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.