ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ινδία: Κατάρρευση κτιρίου πέντε ορόφων- Τουλάχιστον 12 νεκροί

Ινδία: Κατάρρευση κτιρίου πέντε ορόφων- Τουλάχιστον 12 νεκροί

Μία ακόμη μεγάλη τραγωδία εξαιτίας κατάρρευσης κτιρίου σημειώθηκε στην Ινδία. Πολυκατοικία πέντε ορόφων ισοπεδώθηκε σαν πύργος απο χαρτί, παρασύροντας στον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπους και δη ολόκληρες οικογένειες, σύμφωνα με τις πρώτες καταγραφές.

Όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, εκτός από τους 12 νεκρούς, τουλάχιστον άλλα έξι άτομα είναι παγιδευμένα στα ερείπια, ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον απεγκλωβισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 5όροφο κτιρίο βρισκόταν στη συνοικία Ghatkopar, κοντά στο σιδηροδρομικό δίκτυο του Μουμπάι. Ειδικοί εκτιμούν ότι κατέρρευσε εξαιτίας των κακών υλικών που είχε κατασκευαστεί, της παλαιότητας και της παντελούς έλλειψης συντήρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.