Ηράκλειο: 27χρονος διαρρήκτης «σήκωσε» σπίτι και αυτοκίνητο

Ηράκλειο: 27χρονος διαρρήκτης «σήκωσε» σπίτι και αυτοκίνητο

Τα ίχνη του δράστη βρέθηκαν σε δυο υποθέσεις και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Ως στόχο είχε τις γυναίκες ένας 27χρονος Αλβανός διαρρήκτης που δρούσε στο Ηράκλειο! Μέσα σε λίγες ημέρες, διέρρηξε το αυτοκίνητο μιας κοπέλας που το έκανε… βίδες και μετά το σπίτι μιας άλλης, από το οποίο άρπαξε ό,τι πολύτιμο βρήκε. Η δεύτερη κλοπή ήταν και αυτή που αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούσαν τις δύο υποθέσεις βρέθηκαν στα ίχνη του δράστη και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων. Εκεί, βρήκαν τόσο τα δεκάδες εξαρτήματα αξιας 500 ευρώ που είχε αρπάξει από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μίας 33χρονης και σκόπευε να τα πουλήσει για ανταλλακτικά, όσο και τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και τα κοσμήματα αξίας 1.800 ευρώ που είχε κλέψει από το σπίτι μίας 24χρονης. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.