ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βάνδαλοι έσπασαν τα ακυρωτικά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού

Βάνδαλοι έσπασαν τα ακυρωτικά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού και έσπασαν τα ακυρωτικά στο σταθμό με βαριοπούλες και ρόπαλα…

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα πλησίασε τον φύλακα του σταθμού ζητώντας του να μην αντιδράσει ενώ η ομάδα, των περίπου 15 ατόμων, έσπαγε τα ακυρωτικά

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό και με βαριοπούλες και ρόπαλα έσπασε ακυρωτικά μηχανήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα πλησίασε τον φύλακα του σταθμού ζητώντας του να μην αντιδράσει ενώ η ομάδα, των περίπου 15 ατόμων, έσπαγε τα ακυρωτικά.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέφυγαν προτού φτάσει η αστυνομία.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες περιστατικά βανδαλισμών σε σταθμούς του μετρό και σε λεωφορεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος των δραστών, είναι συνήθως ο νέος, υπερσύγχρονος εξοπλισμός, που έδω και μήνες έχει τοποθετηθεί προκειμένου να εξυπηρετήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ο οποίος έχει ήδη επιδιορθωθεί πολλάκις, πριν ακόμη τεθεί σε λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.