ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ορίστηκε στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε τηλεοπτική άδεια

Ορίστηκε στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε τηλεοπτική άδεια

Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το ΕΣΡ προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, η τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε στα 35 εκατ. ευρώ, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 245 εκατ. ευρώ,

Η τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε στα 35 εκατ. εκατ. ευρώ, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 245 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το ΕΣΡ προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Στην επιστολή του ΕΣΡ σημειώνεται πως η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα και ότι ρητά λαμβάνει υπόψη τον περσινό διαγωνισμό. Το ΕΣΡ επίσης τονίζει ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο.

Με την απόφαση του ΕΣΡ εγκαταλείπεται στην πράξη η απόφαση που είχε λάβει πριν από έναν χρόνο η κυβέρνηση για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, που βασιζόταν στη μελέτη του πανεπιστημίου Φλωρεντίας. Παράλληλα, το ΕΣΡ δεν υιοθετεί και τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης περί απεριόριστου αριθμού αδειών που μπορούν να χορηγηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον περυσινό διαγωνισμό είχαν συγκεντρωθεί 246 εκατομμύρια ευρώ για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Με την σημερινή απόφαση του ΕΣΡ είναι σαφές ότι επιδιώκεται να συγκεντρωθεί το ίδιο ποσό αλλά με τη διάθεση επτά και όχι τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.