ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαλκιδική: Σύλληψη ενός Ουκρανού «Ιντιάνα Τζόουνς» για αναζήτηση αρχαιοτήτων χωρίς άδεια

Χαλκιδική: Σύλληψη ενός Ουκρανού «Ιντιάνα Τζόουνς» για αναζήτηση αρχαιοτήτων χωρίς άδεια

Ένας επίδοξος … «Ιντιάνα Τζόουνς» από την Ουκρανία θέλησε να μιμηθεί τις περιπέτειες του κινηματογραφικού «κυνηγού» θησαυρών, αναζητώντας μέσα στη νύχτα λίρες θαμμένες από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μια περιοχή της Χαλκιδικής!

Ο 21χρονος επίδοξος χρυσοθήρας είχε απορροφηθεί αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς με την χρήση ενός ανιχνευτή μετάλλων που είχε στην κατοχή του χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή κι έτσι δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας, οι οποίοι τον είχαν εντοπίσει και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του!

Ο νεαρός αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένα πτυσσόμενο φτυάρι που θα χρησιμοποιούσε αν ο ανιχνευτής μετάλλων του έδινε σήμα ότι υπήρχε κάτι μεταλλικό θαμμένο στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής στον οποίο οδηγήθηκε ο Ουκρανός, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.