Δραπετσώνα: Ανατροπή στην υπόθεση του μοτοσυκλετιστή που χτυπήθηκε εν κινήσει στο κεφάλι

Δραπετσώνα: Ανατροπή στην υπόθεση του μοτοσυκλετιστή που χτυπήθηκε εν κινήσει στο κεφάλι

Ανατροπή στην υπόθεση με τον μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από σκάγι, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει με την μηχανή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά, λίγο μετά την έξοδο του από το τούνελ τις Δραπετσώνας.

Πλέον και έπειτα από ολοκληρωμένες εργαστηριακές έρευνες, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, το στρογγυλό αντικείμενο που αφαίρεσαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του οι γιατροί, να μην είναι από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν.

Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του μοτοσικλετιστή μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προς διερεύνηση. Μέχρι τότε όλοι πίστευαν πως πρόκειται για σκάγι, από άσκοπο πυροβολισμό αγνώστου με κυνηγετική καραμπίνα.
Όμως και έπειτα από την διερεύνηση του αντικειμένου από τους ειδικούς της βαλλιστικής, αποφάνθηκαν πως πρόκειται για μεταλλική και όχι για μολυβένια μπίλια, όπως είναι τα σκάγια από τα κυνηγετικά φυσίγγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από αυτή την διαπίστωση εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρουλεμάν και λόγω της φυγόκεντρου, μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, ο οποίος άλλωστε δεν φορούσε εκείνη την στιγμή κράνος.
Για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί από τους συγγενής του τραυματία να δοθεί η μοτοσυκλέτα του στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.