ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πώς αυτός ο άνδρας κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του iPhone (φωτό, βίντεο)

Δείτε πώς αυτός ο άνδρας κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του iPhone (φωτό, βίντεο)

Για να φτιάξει το iPhone, ο Allen χρησιμοποίησε τέσσερα βασικά μέρη: οθόνη, πλαίσιο, μπαταρία και μητρική πλακέτα. Το τηλέφωνο του Allen είχε κομμάτια αξίας περίπου 300 δολ. ενώ η αξία ενός iPhone 6S από την Apple ξεκινά από τα 549 δολ…

Ο Scotty Allen ξεκίνησε ως προγραμματιστής στη Silicon Valley, αλλά τώρα αφιερώνει το χρόνο του ταξιδεύοντας στον κόσμο κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το να φτιάχνει το δικό του iPhone!

Ο Allen βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Shenzhen της Κίνας, όπου έφτιαξε το δικό του κινητό iPhone, αγοράζοντας τα εξαρτήματα στις αγορές του Huaqiangbei, όπου όλα τα είδη κινητών τηλεφώνων είναι διαθέσιμα σε ελεύθερη αγορά.

Η ιδέα για να κάνει ένα ολόκληρο iPhone προέκυψε από μια συζήτηση σε μια παρέα με ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για τα ηλεκτρονικά , όπως και ο ίδιος. Τότε κάποιος είπε: “Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να φτιάξετε το δικό σας τηλέφωνο”. Όταν ο ίδιος ξεκίνησε την αναζήτησή του, δεν ήταν σίγουρος αν οι έμποροι θα του πουλούσαν τα κομμάτια.

Τελικά, αν και με κάποιες δυσκολίες, ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα εντελώς λειτουργικό iPhone.

Ο Allen επέλεξε να κάνει ένα iPhone 6S αντί για το πιο πρόσφατο iPhone 7 για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή είχε ήδη ένα 6S, οπότε θα μπορούσε να κάνει ευκολότερα την σύγκριση.

Πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι τα τμήματα του iPhone 7 είναι πιο δύσκολα να βρεθούν στην αγορά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.