ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν επιχειρηματία στη Μύκονο

Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν επιχειρηματία στη Μύκονο

Χθες το βράδυ στη Μύκονο θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του νεότευκτου μπιτς μπαρ «Santana» στην παραλία Παράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο επιχειρηματίας αναχώρησε από το μαγαζί του με προορισμό το σπίτι του στην περιοχή Τούρλος. Ο άντρας στάθμευσε το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε ανυποψίαστος προς την κατοικία του, όπου τον περίμενε η σύζυγος του. Ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκαν μπροστά του 4-5 άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με μανία αποσπώντας του το ρολόι του (χρυσό Rolex) και το πορτοφόλι του.

Ο επιχειρηματίας σχεδόν λιπόθυμος, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και στη συνέχεια σύρθηκε προς την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να ειδοποιήσει τη σύζυγό του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο Υγείας και στις 5 τα ξημερώματα αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο επιχειρηματίας φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι, που πιθανόν να προκλήθηκαν από βαρύ αντικείμενο (σιδερογροθιά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Μυκόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.