ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιά στο νησάκι “Χρυσή” – Δεν υπήρχαν πλωτά μέσα για να πάνε οι πυροσβέστες!

Φωτιά στο νησάκι “Χρυσή” – Δεν υπήρχαν πλωτά μέσα για  να πάνε οι πυροσβέστες!

Λίγο νωρίτερα στη νήσο Χρυσή και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά του νησιού, ξέσπασε φωτιά, όταν απορρίμματα που βρίσκονταν εκεί, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Τότε, λουόμενοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο ήταν σε επαφή καθώς δεν υπήρχαν πλωτά μέσα για να πάνε οι πυροσβέστες στο σημείο, αφού το μόνο μέσο που διαθέτει το λιμεναρχείο της Ιεράπετρας ήταν σε άλλη αποστολή.

Την ίδια ώρα η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη και στο νησί έπνεαν ισχυροί άνεμοι…

Τελικά, νωρίς το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Σκάφος του λιμενικού αναμένεται να μεταφέρει άνδρες της Πυροσβεστικής στο σημείο για να αποκατασταθεί ο χώρος αλλά και να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: CretaPost, CretaLive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.