ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τροπολογία στη Βουλή για τις μέδουσες και τσούχτρες- Πλωτά φράγματα χωρίς πάκτωση στον πυθμένα

Τροπολογία στη Βουλή για τις μέδουσες και τσούχτρες- Πλωτά φράγματα χωρίς πάκτωση στον πυθμένα

Θα επιτραπεί, κατ’ εξαίρεση για φέτος, με τροπολογία που προωθείται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής αύριο Πέμπτη, σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και μικρά καταλύματα) να τοποθετήσουν πλωτές εγκαταστάσεις και με τη συνδρομή ειδικών επιφανειακών διχτυών, να προστατέψουν τους λουόμενους από τις τσούχτρες.

Την τροπολογία επεξεργάστηκε ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και κατατέθηκε από τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση, προκειμένου αύριο να περάσει και από την ολομέλεια.

Οι βουλευτές Μαρία Θελερίτη, ο Γιώργος Τσόγκας και ο Γιώργος Ψυχογιός με τροπολογία που κατέθεσαν ζητούν να τοποθετηθούν προσωρινά «προστατευτικά δίχτυα (πλωτά φράγματα χωρίς πάκτωση στον πυθμένα), για την προστασία των λουομένων από μέδουσες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ρύθμιση θα παρέχει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις σε όλες τις τουριστικές και πολυσύχναστες ακτές του Κορινθιακού Κόλπου, να λαμβάνουν μέτρα προστασίας των πελατών τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.