ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία των 6 Γεωργιανών που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα στην Αττική απ’ την ΕΛ. ΑΣ. (φωτό)

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία των 6 Γεωργιανών που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα στην Αττική απ’ την ΕΛ. ΑΣ. (φωτό)

Μετά από σχετική εισαγγελική εντολή η ΕΛ. ΑΣ. έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 6 Γεωργιανών, που είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα.

Από το 2015, η εγκληματική ομάδα έκανε- με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά- κλοπές σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και επιβατηγά οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις κλοπής.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμορία, διακεκριμένη κλοπή από δύο ή περισσότερους που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, ληστρική κλοπή καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον συλληφθέντα στις 13-7-2017:

1. (επ) TSOTSILOLARI ή RIJAMADZE LASHAREISHVILI ή OVANOVI ή IVANOF ή BESIKI (ον) BESKI ή BESILI ή BESIKI ή AVTO ή AESENA ή PETRE ή PIOTR ή TSOTSILOLARI του AYTO και της MANANA , γεν. 1982 ή 1983 ή 1985 ή 1995 στη Γεωργία

και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ) DZAMUKASHVILI (ον) GIORGI του DIMITRIU και της MAIA , γεν. 1986 στην Γεωργία

3. (επ) AGASANIANI (ον) ALEXANDRE του VLADIMIR και της NANA , γεν. 1986 στην Γεωργία

4. (επ) NATADZE (ον) GIORGI του ZVIADI ή ZNIADI ή LVIADI ή KOBA και της OLIA γεν. 1999 στη Γεωργία ή στη Ρωσία

5. (επ) AKVAKHADZE ή APKHADZE ή ARXADZE ή APXADZE (ον) BEKA του ΙΑ ή TEMYAV και της GELA ή TENGO ή ΙΑ ή TEMURI γεν. 1990 στη Γεωργία

6. (επ) CRISTESAVICI ή CRISTESASVILI ή ORISTESAVILI ή ORISTESASVIL (ον) ILIA του GURAM ή GURHMI ή GURASMI και της ELENE , γεν. 1974 ή 1989 στη Γεωργία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.