Κακαβιά: Συνελήφθη Αλβανός παιδεραστής που προσπαθούσε να διαφύγει στη χώρα του

Κακαβιά: Συνελήφθη Αλβανός παιδεραστής που προσπαθούσε να διαφύγει στη χώρα του

Συνέλαβαν στην Κακαβιά Αλβανό παιδεραστή που προσπάθησε να διαφύγει στη χώρα του…

Να διαφύγει στην πατρίδα του προσπάθησε ένας Αλβανός παιδεραστής, που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες στην Ελλάδα για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έβαλαν φρένο στο δρομολόγιό του.

Οι άνδρες τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που σταμάτησαν στην Κακαβιά τον 36χρονο Αλβανό, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Προέδρου Εφετών Πατρών και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λευκάδας για τα σοβαρά ποινικά αδικήματα. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στις δικαστικές αρχές οι οποίες τον αναζητούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Κακαβιά συνελήφθη και ένας 31χρονος Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών. Και γι’ αυτόν, διατάχθηκε η μεταγωγή του στα Τρίκαλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.