Ελεύθερος ο 30χρονος από την Εύβοια που παρέσυρε και σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του – Δεν είχε δίπλωμα

Ελεύθερος ο 30χρονος από την Εύβοια που παρέσυρε και σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του – Δεν είχε δίπλωμα

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 30χρονος Χαλκιδέος ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Παπαϊωάννου, που ήταν 6 μηνών έγκυος, μέσα στην πιλοτή της οικίας τους.

Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήξερε να οδηγεί και δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η αρραβωνιαστικιά του τού ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και έγινε το κακό. Κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από EviaZoom.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.