ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά διαβατήρια

Κρήτη: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά διαβατήρια

Για πλαστογραφία πιστοποιητικών συνελήφθησαν 26 αλλοδαποί, 14 άνδρες και 12 γυναίκες, στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων, διότι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται 18 Σύρους, έξι Ιρακινούς, έναν Πακιστανό και ένα άτομο από την Ερυθραία, ηλικίας από 16 έως 55 ετών.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ελέγχου οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Ερυθραίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Αλβανίας, Βελγίου, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιταλίας, Ισραήλ, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Πορτογαλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια αντίστοιχου ελέγχου στο αεροδρόμιο Χανίων, οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφο Αρχών Φινλανδίας, προκειμένου να αναχωρήσουν για το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.