ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διευθυντής σχολείου προσπάθησε να «κουκουλώσει» την κακοποίηση που δέχτηκε 12χρονος

Διευθυντής σχολείου προσπάθησε να «κουκουλώσει» την κακοποίηση που δέχτηκε 12χρονος

Την οργή πολλών προκάλεσε η είδηση πως διευθυντής χριστιανικού σχολείου προσπάθησε να «κουκουλώσει» τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ένας 12χρονος.

Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε η μητέρα του ανήλικου, ο γιος της φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου προ διετίας, Όταν όμως το αγόρι κατέφυγε στη διεύθυνση της Ακαδημίας Μπρέντγουντ για να καταγγείλει τα περιστατικά, ο διευθυντής τον προέτρεψε να μην μιλήσει σε κανέναν, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο»!

Όπως αναφέρει στη μήνυσή της η γυναίκα, το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Η παρενόχληση ξεκίνησε στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν, έβαζαν τα γεννητικά τους όργανα στο πρόσωπό του και του ζητούσαν να τα πάρει στο στόμα του.

Σύντομα, τα περιστατικά κακοποίησης άρχισαν να γίνονται όλο και πιο σοβαρά, με έναν από τους εφήβους να βιάζει τελικά τον γιο της καταγγέλουσας, κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν η διαμαρτυρία του μαθητή είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη από το διευθυντή της Ακαδημίας και είχαν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν όμως το αγόρι είχε πάει να μιλήσει στον Curtis H Masters, όπως ονομάζεται ο διευθυντής, μετά τα πρώτα περιστατικά, εκείνος του είχε πει απλά ότι ως καλός χριστιανός δεν πρέπει να δώσει συνέχεια, αφού «τα πάντα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο», καταγγέλλει η γυναίκα, η οποία ζητά τώρα 30 εκατομμύρια αποζημίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.