ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λάρισα: Στιγμές τρόμου για 36χρονη -Της επιτέθηκε ψυχοπαθής

Λάρισα: Στιγμές τρόμου για 36χρονη -Της επιτέθηκε ψυχοπαθής

Μια 36χρονη γυναίκα στη Λάρισα έζησε τρομακτικές στιγμές καθώς την ώρα που έκανε τα ψώνια της σε ένα κατάστημα στο κέντρο , δέχθηκε επίθεση από έναν ψυχοπαθή ο οποίος αρχικά την παρενόχλησε σεξουαλικά και στη συνέχεια απείλησε να τη σκοτώσει.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 63χρονος δράστης ακολούθησε το ανυποψίαστο θύμα του στο μαγαζί που μπήκε και επιχείρησε να την χαϊδέψει! Η 36χρονη φοβήθηκε, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να απομακρυνθεί, προκαλώντας την αντίδραση του άγνωστού της άνδρα, ο οποίος άρχισε να τη «λούζει» με ύβρεις και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι με το οποίο την απείλησε!

Ένας περαστικός που είδε τι συνέβαινε, επενέβη άμεσα και απομάκρυνε την τρομοκρατημένη γυναίκα, ενώ επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη που φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 63χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και απόπειρα ασέλγειας, αλλά ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας έδωσε εντολή να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου και να εξεταστεί από ειδικούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν χρειάζεται να νοσηλευτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.