ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λευκάδα: Επίθεση δυο ανηλίκων σε ηλικιωμένο – Τον λήστεψαν και τον χτύπησαν

Λευκάδα: Επίθεση δυο ανηλίκων σε ηλικιωμένο – Τον λήστεψαν και τον χτύπησαν

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους δυο νεαρούς και σχηματίστηκε δικογραφία τόσο στους ίδιους όσο και στους γονείς τους.

Την ταυτότητα δυο πιτσιρικάδων που λήστεψαν με ανεξήγητη αγριότητα έναν ηλικιωμένο στη Λευκάδα, εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σχημάτισαν σε βάρος τους και σε βάρος των γονέων τους δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ανήλικοι είχαν επιτεθεί το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε έναν 71χρονο που περπατούσε ανυποψίαστος και τον είχαν χτυπήσει για να κάμψουν κάθε αντίδρασή του. Στη συνέχεια, είχαν αρπάξει από την τσέπη του 60 ευρώ και είχαν εξαφανιστεί τρέχοντας. Μετά την αναγνώρισή τους από το θύμα, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.