ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύλληψη φυγόποινου 19χρονου που ρήμαζε σπίτια και καταστήματα στη Λιβαδειά

Σύλληψη φυγόποινου 19χρονου που ρήμαζε σπίτια και καταστήματα στη Λιβαδειά

Κατάφεραν να συλλάβουν τον 19χρονο εαρό οι άνδρες της Ασφάλειας μετά από αρκετό καιρό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για τα «έργα» ενός 19χρονου φυγόποινου που ρήμαζε τσα σπίτια και τα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς, από τις 11 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Δευτέρα. Κι αυτό, γιατί όλα δείχνουν ότι δεν περιορίστηκε στις οκτώ κλοπές και τέσσερις απόπειρες.

Από όσες υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι ο νεαρός Έλληνας είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13.000 ευρώ. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας που τον είχε καταδικάσει στις 31 Ιανουαρίου σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός για διακεκριμένες κλοπές και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατ’ εξακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 19χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.