HΠΑ: Αποζημίωση 1 εκ. δολ σε 15χρονο που βιάστηκε από γοητευτική δασκάλα – Της έριξαν και 10 χρόνια φυλακή! (φωτό)

HΠΑ: Αποζημίωση 1 εκ. δολ σε 15χρονο που βιάστηκε από γοητευτική δασκάλα – Της έριξαν και 10 χρόνια φυλακή! (φωτό)

Ο «βιασμός» του 15χρονου έγινε το 2015 και σύμφωνα με τη δικογραφία, περιλάμβανε σεξ μέσα σε σχολική αίθουσα και τελικά το δικαστήριο επιδίκασες αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο καλείται να καταβάλει η δασκάλα Τζένιφερ Κάσγουελ στον μαθητή τον οποίο βίασε.

Σύμφωνα με τον δικαστή από την Οκλαχόμα που εκδίκασε την υπόθεση η σχέση της Κάζγουελ με το αγόρι του προκάλεσε «συναισθηματική πίεση».

Την δασκάλα αλλά και την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης στην περιοχή Χόλις, στην οποία υπαγόταν το σχολείο στο οποίο συνέβη ο βιασμός, είχε μηνύσει ο πατέρας του αγοριού.

Ο βιασμός σημειώθηκε το 2015 και περιελάμβανε, σύμφωνα με τη δικογραφία, και σεξ μέσα σε σχολική αίθουσα.

«Το αγόρι νιώθει κατάθλιψη, απομόνωση και αυτοενοχοποίηση για ό,τι συνέβη. Ένιωθε ντροπή όταν τον αναγνώριζαν στο δρόμο και τον ρωτούσαν για το σκάνδαλο» ανέφερε στο σκεπτικό του ο δικαστής.

Εκτός από την αποζημίωση η γοητευτική Κάζγουελ εκτίει και ποινή κάθειρξης 10 ετών αφού δήλωσε ένοχη για το βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του μικρού αγοριού που πλέον φοιτά σε νέο σχολείο εξήγησε ότι κατέθεσαν την αγωγή γιατί ήθελαν να δείξουν τα προβλήματα που δημιουργεί η σεξουαλική κακοποίηση στα σχολεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.