ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Τα παιδιά είναι σοκαρισμένα, δεν γνωρίζουν ακόμα για τον θάνατο των γονιών τους (φωτό) (upd)

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Τα παιδιά είναι σοκαρισμένα, δεν γνωρίζουν ακόμα για τον θάνατο των γονιών τους (φωτό) (upd)

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές του ζευγαριού απο το Ηράκλειο Κρήτης… Γύρω στις 9 το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

Αντρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλα τέσσερα άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν Άγγλο 47 ετών και έναν Νορβηγό 44 ετών από τη Νορβηγία, τους οποίους διέσωσαν οι ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με συγγενείς, των δύο αδικοχαμένων νέων γονιών, τα παιδιά είναι σοκαρισμένα ωστόσο όμως δεν γνωρίζουν ακόμα για το θάνατο των γονιών τους…

«Tα παιδάκια της Κατερίνας μας δεν γνωρίζουν ότι η μαμά τους πέθανε. Γνωρίζουν ότι είναι στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Δεν έχουμε το κουράγιο να τους πούμε ότι η μαμά τους πέθανε, περιμένουμε τους ψυχολόγους να μας πουν τι να κάνουμε γιατί δεν μας έχει ξανασυμβεί τέτοιο κακό», λέει σε ιστοσελίδα συγγενής της Κατερίνας και προσθέτει: «Φαντάζομαι πως ούτε τα παιδιά του Βενιζέλου πρέπει να γνωρίζουν για το θάνατο του πατέρα τους. Ο άνθρωπος έκανε παρέα με την Κατερίνα μας και γνώριζα λίγα πράγματα για αυτόν. Το βράδυ της Τρίτης είχαν πάρει τα παιδιά μαζί τους για μπάνιο. Την ώρα που που κολυμπούσε το αγοράκι της Κατερίνας με το κοριτσάκι του Βενιζέλου μέσα στη θάλασσα, τα είδαν να πνίγονται και έτρεξαν να τα σώσουν οι γονείς τους. Είδε το γιο της να πνίγεται η Κατερίνα και έτρεξε αμέσως. Οι γονείς της είναι συντετριμένοι οι άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά, πώς θα το μάθουν τα παιδιά».

Συγγενής του Βενιζέλου Στρατάκη μιλά για τον άδικο χαμό των δύο νέων: «Ο Βενιζέλος είχε σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του, πολλά χρόνια τώρα τον ταλαιπωρούσε το πόδι του και για αυτό ο άνθρωπος θα πρέπει να δυσκολεύτηκε πολύ εκείνη την ώρα για να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, δεν άντεξε και πνίγηκε».

«Mε την Κατερίνα είχε σχέση από όσο ξέρω γιατί ο Βενιζέλος ήταν χωρισμένος με τη γυναίκα του και έπαιρνε τα παιδιά κάποιες φορές μαζί του και τα πήγαινε βόλτα. Έτσι τα πήρε μαζί του και στη θάλασσα με την Κατερίνα και έγινε το κακό», λέει o συγγενής του άτυχου 35χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr, η παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο είναι αρκετά επικίνδυνη αφού τα νερά της είναι βαθιά και έχουν πολλά ρεύματα. Σήμερα μάλιστα ο κόσμος που κολυμπούσε εκεί ήταν λιγοστός, αφού η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.