ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Απείλησαν να σκοτώσουν γνωστό δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Απείλησαν να σκοτώσουν γνωστό δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε γνωστός ποινικολόγος ενώ βρισκόταν στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονικης…

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιου ενώ μετέφερε την μητέρα του σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας για να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή επέμβαση.

Ένα αυτοκίνητο τύπου Audi TT προσπαθούσε για πολλά χιλιόμετρα να του ανακόψει την πορεία κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες και ελιγμούς. Μάλιστα ο οδηγός του έκανε στον δικηγόρο διαφόρων ειδών χειρονομίες ενώ κάποια στιγμή του έκανε με τα δάχτυλά του πώς τον σημαδεύει με όπλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μαχητικός δικηγόρος δέχεται απειλές. Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που έζησε τόσο άμεσα τον κίνδυνο να πάθει κάτι κυρίως η μητέρα του και σε δεύτερη φάση ο ίδιος. Η απειλή για την ζωή του ήταν άμεση.

Μάλιστα ο άγνωστος οδηγός του διθέσιου αυτοκινήτου προσπαθούσε να αναγκάσει το δικηγόρο να σταματήσει, για να του επιτεθεί. Με δεδομένο ότι ο δικηγόρος βιαζόταν να φτάσει στο νοσοκομείο ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα τα κοντέρ των αυτοκινήτων τους να δείξουν 200 χιλιόμετρα την ώρα για περίπου 25 χιλιόμετρα. Όταν έφτασαν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς ο δράστης έκανε το μοιραίο λάθος να κατεβεί από το όχημα του και να επιτεθεί στο Σούρλα. Στο σημείο όμως υπήρχαν κάμερες και έτσι θα είναι ευκολότερος ο εντοπισμός του. Ο δικηγόρος έκανε λόγο για ένα άντρα ψηλό με μούσια και τατουάζ. Πλέον το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό μετά από την μήνυση του δικηγόρου, και η εισαγγελέας έχει ζητήσει το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες με σκοπό να διαπιστωθεί η ταυτότητα του άγνωστου άντρα αυτής της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.