ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου: Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του για 5 ευρώ

Σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου: Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του για 5 ευρώ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός πατέρας στην Κάλυμνο, ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία ηλικίας 14 ετών κόρη του. Ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη και κρατείται στην Κω.

Το μαρτύριο για το ανήλικο κορίτσι ξεκινήσει πριν από 3 τουλάχιστον χρόνια. Τότε ήταν που την εξώθησε στην πορνεία για πρώτη φορά ο ίδιος της ο πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανήλικη ερχόταν σε επαφή με παιδεραστές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν και οικογένειες. Το ποσό για την κακοποίηση της, ξεκινούσε από τα 5 ευρώ και έφτανε τα 20. Η κοπέλα δεν άντεξε τον εξευτελισμό και την Τετάρτη εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε σε συγγενικά της πρόσωπα. Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε διάσταση με τον πατέρα της ανήλικης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.