ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κέρκυρα: Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 30χρονο εμπρηστή- Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Κέρκυρα: Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 30χρονο εμπρηστή- Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Στη σύλληψη ενός Έλληνα προχώρησε σήμερα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας με την κατηγορία της πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση στην περιοχή Πυργί.

Πρόκειται για τον Ζ.Α 30 ετών, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ως υπαίτιος για πρόκληση πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε 5′ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης

Λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να προκαλέσει πυρκαγιά σε όμορες αγροτικές εκτάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν. Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι΄αυτό, με εντολή του εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.