Νεκρός Ρώσος αρσιβαρίστας ύστερα από καβγά – Τον κλότσησαν στο κεφάλι (σκληρό βίντεο)

Νεκρός Ρώσος αρσιβαρίστας ύστερα από καβγά – Τον κλότσησαν στο κεφάλι (σκληρό βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο όπου έχει καταγραφεί ο καβγάς που οδήγησε στο θάνατο του Ρώσου παγκόσμιου πρωταθλητή στην άρση βαρών Αντρέι Ντρατσίοφ.

Στο βίντεο φαίνεται ο γυμνός από τη μέση και πάνω Ντρατσόφ να αντιμετωπίζει έναν άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως ο Ανάρ Αλακβεράνοφ.

Ενώ ο Ντρατσίοφ φαίνεται να υπερτερεί σε σωματική διάπλαση, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί με το bodybuilding, ο Αλακβεράνοφ του καταφέρνει δύο κλωτσιές στο κεφάλι που ζαλίζουν τον αρσιβαρίστα.

Ενώ, όμως, αυτός πέφτει κάτω ο Αλακβεράνοφ συνεχίζει να τον χτυπά με αγριότητα στο κεφάλι πριν τελικά να τον απομακρύνουν οι υπόλοιποι παρόντες στον καβγά.

Τελικά ο Ντρατσίοφ μεταφέρθηκε αρχικά βαρύτατα τραυματισμένος σε νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί, όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today οι δύο άνδρες μονομάχησαν με γυμνές γροθιές για να λύσουν τις μεταξύ τους – άγνωστες για την ώρα – διαφορές αφού πρώτα είχαν συναντηθεί σε μια καφετέρια στις 20 Αυγούστου.

Ο Ντρατσίοφ είχε αναδειθχεί παγκόσμιος πρωταθλητής άρσης βαρών στους εφήβους το 2008.

Όσο για τον Αλακβεράνοφ μετά τον καβγά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.