Τραγωδία: Ασανσέρ σε μαιευτήριο της Ισπανίας έκοψε στη μέση 26χρονη μητέρα

Τραγωδία: Ασανσέρ σε μαιευτήριο της Ισπανίας έκοψε στη μέση 26χρονη μητέρα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 26χρονη γυναίκα σε μαιευτήριο της Σεβίλης, μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί.

Η 26χρονη Rocío Cortés Núñez έχασε τη ζωή της την ώρα που μεταφερόταν από το χειρουργείο στο δωμάτιό της, όταν το ασανσέρ σταμάτησε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου και άρχισε να κινείται πριν το φορείο καταφέρει να μπει ολόκληρο μέσα.

Το μωρό της που ήταν μαζί της την ώρα του ατυχήματος, όπως έγινε γνωστό δεν έχει τραυματιστεί.

Η 26χρονη ήταν μητέρα άλλων δύο κοριτσιών, τριών και τεσσάρων ετών σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Correo.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έσπευσαν στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό δεν κατάφεραν να τη σώσουν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να προσεγγίσουν την άτυχη γυναίκα, καθώς το κεφάλι της είχε παγιδευτεί ατο πλαίσιο του ανελκυστήρα με την οροφή, με τα πόδια της να βρίσκονται κρεμασμένα στον άξονα του ανελκυστήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.