ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελασσόνα: Κάηκε το σπίτι και το μαγαζί μιας 6μελούς οικογένειας – Απευθύνουν έκκληση βοήθειας (φωτό)

Ελασσόνα: Κάηκε το σπίτι και το μαγαζί μιας 6μελούς οικογένειας – Απευθύνουν έκκληση βοήθειας (φωτό)

Θύμα της πυρκαγιάς έπεσε μία οικογένεια, στη Γεράνεια Ελασσόνας. Η εξαμελής οικογένεια είχε ένα σπίτι και ακριβώς δίπλα σε αυτό, ένα μικρό μαγαζάκι, το οποίο ήταν η μοναδική πηγή εσόδων τους. Δυστυχώς η μοίρα στάθηκε άδικη, καθώς και τα δύο κάηκαν ολοσχερώς, αφήνοντας την οικογένεια του Δημήτρη χωρίς τίποτα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η ζημιά κυμαίνεται γύρω στις 60.000 ευρώ, ποσό δυσθεώρητο ακόμα και αν για μία οικογένεια υπάρχει κάποια πηγή εσόδων. Ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας ζητούν τη βοήθεια όλων, για να μπορέσουν να συμβάλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια που γίνεται για να ξανασταθεί αυτή η οικογένεια στα πόδια της.

Σε πρώτη φάση, η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη από υλικά, τα οποία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει, ώστε να ξαναστήσει το μαγαζί και το σπίτι της. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Γκανάτσιο στο 6971912271

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.