ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη 51χρονος στο Μαρκόπουλο

Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη 51χρονος στο Μαρκόπουλο

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ακολουθώντας την αυτόφωρη διαδικασία, συνέλαβε έναν 51χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας εκτελούσε εργασίες με τη χρήση τροχού κοπής μετάλλων, σε έκταση με ξηρά χόρτα και θάμνους στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά το πρωί της Δευτέρας.

Η πυροσβεστική έχει εκδώσει οδηγίες για τους θερινούς μήνες και υπενθυμίζει :

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποφεύγουμε τις υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που προκαλεί σπινθήρες)
Δεν καίμε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά στην ύπαιθρο
Δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα
Δεν πετάμε ποτέ αναμμένα τσιγάρα στην ύπαιθρο
Επισημαίνει επίσης ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από την εξάτμιση όλων των τύπων των οχημάτων μπορούν να προξενήσουν πυρκαγιά, αλλά και ότι η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται σύμφωνα με τα άρθρα 264, 265 και 266 του Ποινικού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.