ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έρευνα: Πόσες φόρες την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε έρωτα και γιατί

Έρευνα: Πόσες φόρες την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε έρωτα και γιατί

Δείτε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνα που εξηγεί πόσες φορές την βδομάδα είναι υγιές να έχουμε σεξουαλικές επαφές…

«Μπορούμε μόνο να κάνουμε κάποιες εικασίες για το συμβαίνει σήμερα» θα πει η Jean Twenge, καθηγήτρια ψυχολογίας, που ασχολείται με τη σεξουαλική ζωή των Αμερικανών. Κι αυτή η δήλωση της έρχεται ως απάντηση στη φανερή μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας όπως καταγράφηκε σε πρόσφατη έρευνα του στα Archives of Sexual Behavior.

Οι Αμερικάνοι όπως όλα δείχνουν κάνουν 9 φορές λιγότερες σεξ τον χρόνο, για την περίοδο 2010-2014 σε σχέση με την περίοδο 2000-2014, και ένας από τους λόγους για αυτό όπως η υποστηρίζει η προαναφερθείσα καθηγήτρια είναι οι δεκάδες διαφορετικές επιλογές για διασκέδαση στο σπίτι. Βλέπε σειρές, βλέπε facebook, βλέπε video games, βλέπε γενικά τη νέα τεχνολογία και πάει λέγοντας.

Αν όμως υπάρχει ένα ελάχιστο ,που είναι απαραίτητο για να είναι κάποιος χαρούμενος στη ζωή του, είναι να κάνει η μία φορά την εβδομάδα σεξ. Οτιδήποτε λιγότερο δείχνει μια κάπως όχι και τόσο υγιεινή ζωή και μπορεί να τον επηρεάσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σωματικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, κανείς δε λέει όχι σε περισσότερες φορές την εβδομάδα! Αυτό όμως είναι κάτι που έχει να κάνει κυρίως με την ευχαρίστηση και λιγότερο με μία κανονικότητα όσον αφορά τη σεξουαλική μας υγεία. Τέλος, όπως όλα δείχνουν (τουλάχιστον για τους Αμερικάνους), όσον αφορά τα ζευγάρια, η μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να κρατάει τη σχέση τους ζωντανή, υγιή και ικανοποιημένη. Από εκεί και πέρα, οι περισσότερες επαναλήψεις την εβδομάδα είναι σα την γυμανστική: όσο περισσότερο κάνεις μία άσκηση, τόσο καλύτερος γίνεσαι σε αυτή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.