Ξανά στην κορυφή η μπαλάντα των ’80s «Total Eclipse of the Heart» μετά την έκλειψη (βίντεο)

Ξανά στην κορυφή η μπαλάντα των ’80s «Total Eclipse of the Heart» μετά την έκλειψη (βίντεο)

Πρώτο στις προτιμήσεις στο iTunes καθώς παρουσίασε μια απίστευτη αύξηση 2,859% στις ΗΠΑ και 827% παγκοσμίως στην πλατφόρμα Spotify. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που γνωρίζει τέτοια ανταπόκριση το τραγούδι, καθώς είχε και μια αύξηση 75% στις πωλήσεις του το 2016, κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης του Μαρτίου…

Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη έχει γίνει νούμερο ένα θέμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ό,τι έχει σχέση με αυτήν πουλάει σαν τρελό!

Πώς θα μπορούσε να ξεφύγει από την μανία αυτή ο πιο χαρακτηριστικός στίχος και ένας από τους πλέον τραγουδισμένους από τους σημερινούς 30άρηδες και 40άρηδες;

Ο λόγος για το «Total Eclipse of the Heart» της Bonnie Tyler, ένα από τα πιο διάσημα slow κομμάτια της δεκαετίας του ’80.

Το συγκεκριμένο κομμάτι λοιπόν, λόγω της ειδικής ημέρας, πήρε τα… πάνω του και είναι πρώτο στις προτιμήσεις στο iTunes, ενώ παρουσίασε μια απίστευτη αύξηση 2,859% στις ΗΠΑ και 827% παγκοσμίως στην πλατφόρμα Spotify!

Το μομέντουμ για την Ουαλή τραγουδίστρια είναι τέτοιο, που μέσα σε μια εβδομάδα είδε το τραγούδι της να παρουσιάζει αύξηση στις πωλήσεις κατά 500%, ήτοι 12 χιλιάδες downloads.

Η ίδια θα τραγουδήσει την διαχρονική μπαλάντα μαζί με την μπάντα του Joe Jonas, DNCE, στα πλαίσια του εορτασμού του φυσικού φαινομένου “Total Eclipse Cruise” της εταιρίας Royal Caribbean.

“Θα είμαι επάνω σε αυτό το υπέροχο κρουαζιερόπλοιο, το Oasis of the Seas, και θα τιμήσουμε αυτό το σπάνιο φαινόμενο” σχολίασε.

“Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι” είπε. “Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους” τόνισε η 66χρονη πια τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει τέτοια ανταπόκριση το τραγούδι, καθώς είχε και μια αύξηση 75% στις πωλήσεις του το 2016, κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης του Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.