ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σάλος στο ορφανοτροφείο θηλέων της Ρόδου: Σάτυρος επιχείρησε να αυνανιστεί μπροστά σε παιδιά

Σάλος στο ορφανοτροφείο θηλέων της Ρόδου: Σάτυρος επιχείρησε να αυνανιστεί μπροστά σε παιδιά

Σαλος εχει προκληθεί απο εχθες στην κοινωνία της Ρόδου όταν ενας ανδρας μπήκε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων στην πόλη της Ρόδου και επιχείρησε να αυνανιστεί στη θέα των ανήλικων τροφίμων!

Η ερευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θεωρείται θέμα ολίγων ωρών η σύλληψη του δράστη.

Πιο συγκεκριμένα ο δράστης αφού επιχείρησε αρχικώς να εισέλθει στο ορφανοτροφείο παραβιάζοντας τη θύρα της κουζίνας τελικώς εισήλθε από την κύρια είσοδο και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων.

Πρόκειται συγκεκριμένα για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών, που στη θέα του σάτυρου αντέδρασαν με αποτέλεσμα να τον αποτρέψουν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορμές του αν και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του. Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί εξάλλου και σε κινητά τηλέφωνα τροφίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: dimokratiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.