Δημόσιος κίνδυνος ο γιος του Κ. Πρέκα που αφέθηκε ελεύθερος: «Κυκλοφορεί ημίγυμνος, βρίζει και δέρνει»

Δημόσιος κίνδυνος ο γιος του Κ. Πρέκα που αφέθηκε ελεύθερος: «Κυκλοφορεί ημίγυμνος, βρίζει και δέρνει»

Αφέθηκε ελεύθερος ο γιος του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από επίθεση σε μία μητέρα που περπατούσε μαζί με το παιδί της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γιος του ηθοποιού είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο τώρα είναι και πάλι ελεύθερος.

Μάλιστα κάτοικος του Χαλανδρίου περιέγραψε στην εφημερίδα το περιστατικό, αναφέροντας πως εξαιτίας του οι κάτοικοι δεν τολμούν να βγάλουν βόλτα τα εγγόνια τους.

Συγκεκριμένα, κάτοικος του Χαλανδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και τη χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει και άλλους φίλους μας. Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημίγυμνος. Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε βρόμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι. Για αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέση θέμα στην Πρόνοια. Δεν τολμάμε να βγάλουμε βόλτα τα εγγόνια μας. Έχει γίνει πολύ άγριος. Βρίζει συνέχεια. Εγώ τον έχω δει και έχω φύγει άρον άρον. Περνά και δέρνει, ρίχνει σφαλιάρες…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.