ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλες επέστρεψαν μωρό στο βιολογικό του πατέρα και εκείνος το σκότωσε

ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλες επέστρεψαν μωρό στο βιολογικό του πατέρα και εκείνος το σκότωσε

Το άτυχο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, λίγες εβδομάδες αφότου επέστρεψε στο σπίτι των βιολογικών του γονιών στην Άιοβα όταν ο έφηβος τότε πατέρας του το χτύπησε με μανία…

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού που έχασε το 3 μηνών υιοθετημένο αγοράκι του, όταν οι βιολογικοί του γονείς διεκδίκησαν και κέρδισαν ξανά την κηδεμονία χάρη στο λάθος ενός δικηγόρου, κάνει σήμερα τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ.

Το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου επέστρεψε στο σπίτι των βιολογικών του γονιών στην Άιοβα, όταν ο έφηβος τότε πατέρας του το χτύπησε με μανιά σε μια έκρηξη οργής.

Η τραγική λεπτομέρεια αυτής της υπόθεσης είναι ότι το βρέφος θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στην αγκαλιά των θετών του γονιών, ενός ζευγαριού γυναικών που το υιοθέτησαν αμέσως μετά τη γέννησή του. Ωστόσο, επειδή ο δικηγόρος της Rachel και της Heidi McFarland παραμέλησε τις πελάτισές του και αμέλησε να εξασφαλίσει τις υπογραφές των βιολογικών γονιών του παιδιού, όταν η έφηβη τότε μητέρα του βρέφους άλλαξε γνώμη, 3 μήνες μετά την υιοθεσία, κατάφερε να πάρει πίσω το μωρό της παρά την ακαταλληλότητα της ίδιας και του συντρόφου της, «σφραγίζοντας» την μοίρα του.

Το ζευγάρι των δύο γυναικών που είχε υποβάλει μήνυση κατά του δικηγόρου δικαιώθηκε πριν λίγες μέρες στο δικαστήριο, κερδίζοντας αποζημίωση ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια πραγματικά πρωτοφανή υπόθεση για τα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε η μία εκ των γυναικών, η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε τον δικηγόρο ένοχο για σοβαρή πλημμελή εκπλήρωση των καθηκόντων του αποτελεί δικαίωση για την ίδια και τη σύντροφό της, που βίωσαν μέσα σε λίγους μήνες την χαρά της απόκτησης του μωρού που ονειρεύονταν και τη συντριβή της απώλειάς του, εξαιτίας ενός τραγικού και ανόητου λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους εκτίει ποινή κάθειρξης 50 ετών για τον θάνατου του γιου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.