ΗΠΑ: Γυμνάστρια σχολείου είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητές μέχρι και σε νεκροταφεία! (φωτό)

ΗΠΑ: Γυμνάστρια σχολείου είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητές μέχρι και σε νεκροταφεία! (φωτό)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης η 31χρονη είχε κάνει σεξ 11 φορές με το ανήλικο αγόρι από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2016…

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε εχθές μια πρώην δασκάλα φυσικής αγωγής σε χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, η οποία έκανε σεξ με – τουλάχιστον – δύο ανήλικους μαθητές της.

Ωστόσο, με βάση τη συμφωνία που έκλεισε με το δικαστήριο προκειμένου να παραδεχθεί την ενοχή της, δεν πρόκειται να εκτίσει παραπάνω από τρία έτη, ενώ μετά την αποφυλάκισή της δεν θα μπορεί πλέον να εργαστεί σε σχολείο ούτε σε χώρο με ανήλικα παιδιά.

Η Charli Jones Parker είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός ανήλικου μαθητή της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης η 31χρονη είχε κάνει σεξ 11 φορές με το ανήλικο αγόρι από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Μάλιστα, μία από αυτές τις φορές ήταν στο… νεκροταφείο της πόλης τους, αφού το «ζευγάρι» δεν είχε καταφέρει να βρει ένα πιο ήσυχο σημείο για να απολαύσει τον έρωτά του.

Η αδίστακτη γυμνάστρια, η οποία ήταν η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της χριστιανικής ακαδημίας, είχε συνάψει σχέση με έναν ακόμη μαθητή του σχολείου.

Η λεπτομέρεια ωστόσο που προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό είναι ότι ο σύζυγος της γυναίκας, επίσης γυμναστής και προπονητής της ομάδας μπάσκετ αγοριών στο ίδιο σχολείο, κατηγορείται ότι είχε συνάψει σχέση το ίδιο διάστημα με ανήλικη μαθήτρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη του πρόκειται να λάβει χώρα τους επόμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.