Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Βρετανός τουρίστας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Βρετανός τουρίστας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” με δεκάδες επιβάτες που περίμεναν στον έλεγχο των εισιτηρίων, να βγαίνουν έξω από το κτίριο προκειμένου να προφυλαχθούν.

Αιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πήρε έναν πυροσβεστήρα και τον πέταξε στην τζαμαρία του σαλονιού των VIP που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Τόσο το προσωπικό του αεροδρομίου όσο και οι επιβάτες που περίμεναν, τρόμαξαν και θεώρησαν καλύτερο να απομακρυνθούν από το σημείο καθώς για λίγα λεπτά, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς γινόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr , ο σεκιούριτι του αεροδρομίου ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον εξαγριωμένο άνδρα ενώ στη συνέχεια επενέβη και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν άνδρα, Άγγλο, ο οποίος μάλλον είναι άστεγος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Τον βλέπαμε να κινείται στον χώρο εδώ και 2-3 ημέρες και τον παρακολουθούσαμε διακριτικά, λέει ο κ. Πλιάκας και συμπλήρωσε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόξενο της Μ. Βρετανίας στην Κρήτη προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε ο άνδρας αυτός, να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο εξαγριωμένος άνδρας οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ekriti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.