Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν 40 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψος τεσσάρων μέτρων 

Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν 40 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψος τεσσάρων μέτρων 

Αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου εντόπισαν φυτεία με 40 δεντρύλλια με ύψος έως 4 μέτρα τα οποία βρισκόταν σε πλήρη ανάπτυξη και αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν….

Φυτεία 40 δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και σε έκταση που, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκει σε 51χρονο ο οποίος αναζητείται.

Τα δενδρύλλια, με ύψος έως 4 μέτρα, βρισκόταν σε πλήρη ανάπτυξη και αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στον χώρο της φυτείας και σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του 51χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ζυγαριά ακριβείας, 95 γραμμάρια κάνναβης, βαρέλι με υπολείμματα κάνναβης, δύο γεμιστήρες όπλου Καλάσνικοφ, πλαστική δεξαμενή, βενζινοκίνητο μοτέρ για την τροφοδοσία της δεξαμενής, εργαλεία και διάφορα είδη για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δενδρυλλίων (σκαπτικά εργαλεία, τμήματα σχοινιού, σπάγκου και λίπασμα) και πλαστικό δοχείο με πλήθος εξαρτημάτων αρδευτικού δικτύου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.