ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καρδίτσα: Ποιμνιοστάσιο μετατράπηκε σε χώρο για χασισοφυτεία – Τη ξερίζωσε ο ιδιοκτήτης της

Καρδίτσα: Ποιμνιοστάσιο μετατράπηκε σε χώρο για χασισοφυτεία – Τη ξερίζωσε ο ιδιοκτήτης της

Το ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας μετέτρεψε σε χώρο για να καλλιεργεί χασίς ένας 37χρονος.

Πρόλαβε να ξεριζώσει τα περισσότερα δενδρύλλια πριν φτάσει η αστυνομία όμως δεν ήταν αρκετό.

Μέσα και έξω από το μαντρί βρέθηκαν τα δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου που είχαν απομείνει ακέραια, μαζί με άλλα 20 ύψους ως 2,80 μέτρων που είχε ξεριζώσει πρόσφατα. Ακόμη, κατασχέθηκαν πέντε κορμοί από χασισόδεντρα ύψους ενός μέτρου και 19 κλώνοι δενδρυλλίων ύψους ως 1,90 μέτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ι.Χ. φορτηγό του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των δενδρυλλίων κάνναβης στο ποιμνιοστάσι και ο ίδιος ο 37χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.