Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε 74χρονη – Έπεσε και έσπασε το ισχίο της

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε 74χρονη – Έπεσε και έσπασε το ισχίο της

Μία 74χρονη δέχτηκε επίθεση από σκύλο μπροστά σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Αθηνών με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος έχοντας σπάσει το ένα ισχίο της! Η άτυχη γυναίκα είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια, όταν το τετράποδο χύμηξε πάνω της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από την πτώση.

Στο LamiaReport κατήγγειλε το περιστατικό ο γιος της 74χρονης ο οποίος πραγματικά δεν πίστευε πως σε μια καθημερινή απλή εργασία, η μητέρα του θα βρισκόταν με αφόρητους πόνους στο Νοσοκομείο και να περιμένει μάλιστα να χειρουργηθεί την προσεχή Δευτέρα! «Τώρα τι να πω σε ποιους να ρίξω το φταίξιμο; Ποιος θα πληρώσει την ταλαιπωρία αυτής της γυναίκας ; Ποιος θα πληρώσει τον πόνο της, τα έξοδα της; Ποιος θα κρατήσει τα παιδιά μου για να πάμε εμείς να δουλέψουμε να μπορούμε να πληρώσουμε όλα τα άλλα», είπε στο LamiaReport ο γιος της 74χρονης που απηύθυνε έκκληση προς κάθε υπεύθυνο και μη.

«Το πρόβλημα το βλέπουμε όλοι. Ίσως να πιστεύουμε ότι δε θα τύχει σε μας και να το προσπερνάμε. Εγώ εύχομαι μόνο μη γίνει κάτι χειρότερο από αυτά που έχουμε δει και διαβάσει. Η μητέρα μου δεν πείραξε κανένα σκυλί. Ένας κύριος που τη βοήθησε μου είπε ότι το σκυλί έχει πρόσφατα γεννήσει και προστατεύει την περιοχή του. Φυσικά και δεν καταλαβαίνουν τα σκυλιά και λειτουργούν από ένστικτο. Εμείς όμως που καταλαβαίνουμε δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για το πρόβλημα που έχει ξεφύγει; Πότε θα εφαρμόσουμε τους νόμους όταν θα γίνει κάτι ακόμη πιο άσχημο;»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: LamiaReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.