Κιλκίς: Σύλληψη δυο Ελλήνων για λαθραία τσιγάρα

Κιλκίς: Σύλληψη δυο Ελλήνων για λαθραία τσιγάρα

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας έκαναν προληπτικό έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο Έλληνες, και αποκαλύφθηκε πως ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» λαθραία τσιγάρα και καπνό στην παράνομη αγορά.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο όχημα και ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένα 150 πακέτα τσιγάρων και 44 συσκευασίες καπνού, τις οποίες είχαν εισάγει από γειτονική χώρα χωρίς να τα δηλώσουν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία. Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο άνδρες ηλικίας 55 και 49 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Παιονίας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.