Έβρος: Δύο μετανάστες νεκροί από διερχόμενη αμαξοστοιχία- Τους πήρε ο ύπνος επάνω στις γραμμές

Έβρος: Δύο μετανάστες νεκροί από διερχόμενη αμαξοστοιχία- Τους πήρε ο ύπνος επάνω στις γραμμές

Στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου, κόπηκε χθες βράδυ, το νήμα της ζωής δύο αντρών, πιθανότατα παρατύπων μεταναστών.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης Δικαίων, στο ύψος του οικισμού Θυμαριάς, όταν η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Δίκαια, παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα δύο άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δύο άντρες φέρεται να αποκοιμήθηκαν επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές τις οποίες είθισται, οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα, να χρησιμοποιούν ως πυξίδα για να μετακινηθούν στο εσωτερικό της. Τις ράγες χρησιμοποιούν και ως «κατάλυμα» τους χειμερινούς μήνες προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν έστω και προσωρινά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, δεδομένου ότι οι πέτρες ανάμεσα στις γραμμές συγκρατούν μία σχετική ζέστη.

Εκτιμάται πως η κόπωση, από το «μεγάλο ταξίδι» προς μία καλύτερη ζωή, ήταν τόσο έντονη που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι άνδρες δεν αντελήφθησαν τη διερχόμενη αμαξοστοιχία, ακόμη κι όταν αυτή πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, καθώς φέρονται να παρέμειναν ακίνητοι επάνω στις ράγες, παραδομένοι στο κάλεσμα του Μορφέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.