Ο Γιάννης Σερβετάς ζητά τη βοήθεια των φίλων του για τον 4χρονο Παναγιώτη

Ο Γιάννης Σερβετάς ζητά τη βοήθεια των φίλων του για τον 4χρονο Παναγιώτη

Ο Γιάννης Σερβετάς μέσα από την σελίδα του στο facebook ζητά τη βοήθεια των φίλων του για τον 4χρονο Παναγιώτη Μπούφα από το Σχοινοχώρι του Άργους. Ο μικρός διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η ζωή του κινδυνεύει άμεσα. Ο 4χρονος πρέπει να μεταβεί άμεσα για θεραπεία στο Λονδίνο, στη Harley Street Clinic, αλλά οι γονείς του δεν διαθέτουν τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται.

Ο Γιάννης Σερβετάς ανέβασε μια φωτογραφία του μικρού και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχει γίνει ήδη μεγάλη κοινητοποίηση αλλά όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα για τον 4χρονο Παναγιώτη Μπούφα από το Σχοινοχώρι του Άργους. Ο Παναγής διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η ζωή του κινδυνεύει άμεσα. Στις τυχόν απορίες σας θα απαντούν οι γονείς του παιδιού οι οποίοι έγραψαν και το παρακάτω κατατοπιστικό κείμενο.

”Γεια σας, με λένε Παναγιώτη και είμαι 4 ετών. Το Μάιο του 2017 διαγνώστηκα με όγκο εγκεφάλου στην περιοχή του στελέχους κυρίως στη γέφυρα. Υποβλήθηκα σε ακτινοθεραπεία, αλλά το αποτέλεσμα είναι προσωρινό. Στην Ελλάδα δεν γίνεται κάποια άλλη θεραπεία. Γι’ αυτό πρέπει να πάω άμεσα για θεραπεία στο Λονδίνο, στη Harley Street Clinic.

Ο καρκίνος μου είναι πολύ επιθετικός, γι’ αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά.
Εχει ανοιχτεί ερανικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού: 5500-087850-600 και IBAN: GR 57 0172 5000 0055 0008 7850 600. Δικαιούχος Ελένη Καπετάνου
Swift/Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις από το εξωτερικό). Ευχαριστούμε, οι γονείς Μπούφας Γιώργος και Καπετάνου Ελένη”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.