ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιχειρηματίας από την Σαντορίνη πλήρωσε 70.000 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Επιχειρηματίας από την Σαντορίνη πλήρωσε 70.000 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Επιχειρηματίας από τη Σαντορίνη ανέλαβε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ «του Χαμόγελου του Παιδιού». Ο οργανισμός είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 70.335,24 ευρώ, το οποίο και πλήρωσε τελικά ο επιχειρηματίας.

Σε ανακοίνωση του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» λέει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον κ. Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ο ίδιος τηλεφώνησε στον οργανισμό και ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ.

«Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κ. Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το Χαμόγελο του Παιδιού θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.